آیا در صورتیکه مدیر عامل سابقم بخواد با من قرارداد ببنده من میتونم قبول نکنم و برای بیکاری اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۷ #48831541

سلام
بنده ۷ سال در یکی از زیر مجموعه های یک هلدینگ کار کرده ام .در حال حاضر مجموعه واگذار شده به مدیریت دیگه و اسم شرکت تغییر کرده آیا در صورتیکه مدیر عامل سابقم در مجموعه دیگرش با حقوق کمتر از قبل بخواد با من قرارداد ببنده من میتونم قبول نکنم و برای بیکاری اقدام کنم؟
لازم به ذکر است نسخه قرارداد و نامه تعدیل ارائه نمیکنند

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در اینجا عده ای اشتباها تصور بر بیکاری ارادی شما دارند که باید بگویم به استناد قانون کار این غلط است شما بیکار شده غیر ارادی هستید و مشمول بیمه بیکاری میباشید چرا که کارفرما شرایطی ایجاد کرده ایست که شما ترک کار کنید لا عملا بیکار شده غیر ارادی هستید و تنها خللی که کارفرما در کار شما میتواند ایجاد کند این است که نامه عدم نیاز به شما ندهد که میتوانید از طرق دیگر کمیسیون بیمه بیکاری اقدام کنید

سلام، حقوق و مزایا و اندازه اون رو قانون تعریف کرده و همینطور تعلقات اون رو لذا مدیر عامل نمیتونه شما رو مجبور به امضا کمتر از حد قانونی بکنه و شما اگر تمکین نکردن سریعا به اداره کار مراجعه کنید مراتب رو به واحد بازرسی گزارش و سپس برای مزایای بیکاری اقدام کنید

سلام ؛
نه نمیتوانید چون باید از محل کار نامه ای برا بیمه بگیرید که بگن نیاز ندارن و اخراجین