آیا خودش اگر در ایران حساب بانکی داشته باشد بدون اینکه به ایران بیاید میتواند اینکار را انجام دهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۹ #48732651

شخصی با من قرار ازدواج در ترکیه دارد و درخواست کرده پولی از ایران با صرافی برایش به ترکیه بفرستم حدود ۲ میلیارد، آیا این کار برای من مشکل قانونی ایجاد میکند؟ و یا جرم محسوب میشود؟
روش قانونی این انتقال وجه به چه شکلی است؟
آیا خودش اگر در ایران حساب بانکی داشته باشد بدون اینکه به ایران بیاید میتواند اینکار را انجام دهد؟مثلا از طریق شعبه بانک ملی در ترکیه؟
با تشکر🙏

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از حساب خود شخص با وکالت اقدام کنید تا مشکلی ایجاد نشود

با سلام پولی که می خواهید ارسال کنید باید منشا آن مشخص باشد وگرنه از طریق امنیتی منشا آن مورد بررسی قرار خواهد گرفت . اگر خودش در ایران حساب داشته باشد و شما وکالت داشته باشید، می توانید برای ایشان به بانک ملی ترکیه ارسال کنید.

باید منشا پول مشخص باشد و با وکالت از آن شخص میتوانید پول را انتقال بدهید.

باسلام اگر ایشان دارای حساب در ایران باشد و شما از ایشان دارای وکالت میباشید امکان جابه جایی پول وجود دارد

نیاز به توضیح بیشتر است.

باید منشا و مبدا و مقصد مشخص باشد.

سلام.
پولی که می خواهید ارسال کنید باید منشا آن مشخص باشد وگرنه از طریق امنیتی منشا آن بررسی خواهد شد. اگر خودش در ایران حساب داشته باشد و شما وکالت داشته باشید، می توانید برای ایشان به بانک ملی ترکیه ارسال کنید.