با گذشت ۶ سال و بی نتیجه بودن این موضوع، آخر این پرونده چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۹ #48511192

سال ۹۲ یک شخصی سر منو کلاه گذاشت و در مقابل اینکه یک قطعه زمین رو میخواست بهم بفروشه منم نمایشگاه ماشین داشتم، ۳ تا از ماشینامو برداشت، منم فقط یک قولنامه نوشتم به اسم اون کلاهبردار که ۳ تا ماشین خریده و مبلغ ۱۰ میلیون بیعانه داده و بقیه تسویه نشده مهر و امضا زدیم بعد چند روز قرار بود که سند زمین رو بیاره و بریم دفترخونه به نام من بزنه ولی ناپدید و فراری شد از ۹۲ تا الان تو دادگاه کیفری حقوقی و تجدید نظر تمامیه رای دادگاه به نفع من بوده ولی تا الان نه تونستم ماشینارو بگیرم و نه مبلغی که کارشناسای دادگاه واسه ماشینا گذاشته بودن از اون کلاهبردار بگیرم، یکبارم قاضی حکم جلبش رو صادر کرد و دستور داده بود که تا ماشینارو تحویل نده یا پولشو نده نمیتونه از زندان بیرون بیاد حتی با سند هم نمیشه بیرون بیاد تا رضایت مارو جلب کنه در صورتیکه بعد ۳۵ روز که توی زندان بود با یک سند ۲ میلیاردی بیرون اومد.
میخواستم بهم کمک کنید و بگید با گذشت ۶ سال از این موضوع و بدون داشتن نتیجه، آخر این پرونده باید چی بشه؟
حتی من تو دادگاه حقوقیم شکایت کردم ازش الان نزدیک ۵۰۰ میلیون فقط سود اون مبلغی که کارشناسا تعیین کرده بودن اومده رووش حالا این هیچی.
حالا باید چیکار بکنم؟
کلاهبرداره که بیرونه با سند، ماشینارو که کلا قایم کرده تموم مال و اموال و خونه هاشم به اسم خودش نیست یا در رهن جایی هستش یا بدهکاری داره سنداش.
ممنون میشم راهنماییم بکنین؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون بررسی و ملاحظه مدارک نمیشه نظرداد

پاسخ همکار محترم آقای کوهستانی کامل و مورد تایید است

با توجه به رای صادره بابت رد مال و زندانی ماندن ایشان تا آن زمان اکنون بدلیل اینکه ایشان آزاد است با جلب موافقت قاضی رسیدگی کننده درخواست مزایده وثیقه را نمایید .

سلام
اگر حکم محکومیت ایشان صادر شده باشد وفق ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت های مای ایشان باید حبس شود مگر اینکه دادخواست اعسار داده باشد، احتمالا با توجه به اینکه فرمودید ایشان وثیقه گذاشته است موضوع مطابق با تبصره همان ماده در حال پیگیریست.
متن ماده و تبصره را ذیلا می نویسم چنانچه سوال دیگری بود مرقوم بفرمایید.

ماده ۳ - اگر استیفای محکوم به از طرق مذکور در این قانون ممکن نگردد محکوم علیه به تقاضای محکوم له تا زمان اجرای حکم یا پذیرفته شدن ادعای اعسار او یا جلب رضایت محکوم له حبس می شود. چنانچه محکوم علیه تا سی روز پس از ابلاغ اجرائیه، ضمن ارائه صورت کلیه اموال خود، دعوای اعسار خویش را اقامه کرده باشد حبس نمی شود، مگر اینکه دعوای اعسار مسترد یا به موجب حکم قطعی رد شود.

تبصره ۱ - چنانچه محکوم علیه خارج از مهلت مقرر در این ماده، ضمن ارائه صورت کلیه اموال خود، دعوای اعسار خود را اقامه کند، هرگاه محکوم له آزادی وی را بدون اخذ تامین بپذیرد یا محکوم علیه به تشخیص دادگاه کفیل یا وثیقه معتبر و معادل محکوم به ارائه نماید، دادگاه با صدور قرار قبولی وثیقه یا کفیل تا روشن شدن وضعیت اعسار از حبس محکوم علیه خودداری و در صورت حبس، او را آزاد می کند. در صورت رد دعوای اعسار به موجب حکم قطعی، به کفیل یا وثیقه گذار ابلاغ می شود که ظرف مهلت بیست روز پس از ابلاغ واقعی نسبت به تسلیم محکوم علیه اقدام کند. در صورت عدم تسلیم ظرف مهلت مذکور حسب مورد به دستور دادستان یا رئیس دادگاهی که حکم تحت نظر آن اجراء می شود نسبت به استیفای محکوم به و هزینه های اجرائی از محل وثیقه یا وجه الکفاله اقدام می شود. در این مورد دستور دادگاه ظرف مهلت ده روز پس از ابلاغ واقعی قابل اعتراض در دادگاه تجدیدنظر است. نحوه صدور قرارهای تامینی مزبور، مقررات اعتراض نسبت به دستور دادستان و سایر مقررات مربوط به این دستورها تابع قانون آیین دادرسی کیفری است.

سلام . اولا شما موضوع دعاوی حقوقی کیفری را مطرح نکرده اید ثانیا برای ارائه مشاوره ازم است تا همه دادنامه ها مطالعه شود . ثالثا در پرونده کیفری ظاهرا مرخصی گرفته و اگر بعد ازاتمام مرخصی به زندان برنگردد وثیق ضبط شده و ابتدا ضرر و زیان شاکی جبران می شود سپس جنبه عمومی .