آیا محکوم شده است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۶۷ #48300442

سلام من از یه دکتر شکایت کردم بعد محکوم شد اعتراض کرد رفت تجدید نظر بعد چند ماه تجدید نظر این رای داد ضمن رد تجدید نظر خواهی به عمل امده به استناد بند الف ماده ۴۵۵ قانون اخیر الذکر دادنامه تجدید خواسته را تایید واستوار مینماید که این رای به استناد ماده۴۴۳ قانون مذکور قطعی است سوالم اینه الان دکتر محکوم شده؟ اگر شده چرا نوشته دادنامه تجدید خواسته را تایید مینماید؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادگاه بدوی هر رایی که صادر کرده اند همان نیز در مرحله تجدیدنظر تایید و قطعی شده است.

سلام
بله الان دکتر محکوم است
دادنامه تجدیدنظرخواسته همان دادنامه ابتدایی است که دکتر نسبت به ان اعتراض کرده است
اکنون دادگاه تجدیدنظر با رد اعتراض دکتر اعلام کرده که دادنامه ابتدایی رو تایید کرده و قطعی است منظور از قطعی بود یعنی قابل تجدیدنظرخواهی نیست و باید اجرایی شود

باسلام دوست عزیز محکومیت پزشک تایید شده

محکومیت پزشک به مرحله تایید رسیده .

باسلام محکومیت پزشک تایید شده است

با احترام پزشک محکوم شده وتجدیدنظرخواهی ایشان ردشده

سلام
رای بدوی مورد تایید قرار گرفته و محکومیت قطعی شده