فروشنده و بنگاه تبانی کردن مدارک ناقص کردن و الان میگن بیاید برای فسخ معامله؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۵ #48263527

سلام
من حدودا چهار ماه پیش یه ملک خریدم که نیم دنگ به نام یه اقایی بود که اقای _____ (شوهر) وکالت نامه داشت و پنچ نیم دونگ به با نام خانم این اقا بود کد رهگیری که بنگاه (دپارتمان بود با مجوز اتحادیه املاک) گرفت فقط اسم اون اقا داخلشه و کسی که وکالت داره اسم خانم داخلش نبود ولی متن شیش دنگ و صد رصد خونه رو امضا کرده ما تو بنگاه گفتیم مشکلی داره بنگاه دار گفت نه سه برگی قلنامه مهمه که خانم این اقا هم امضا کرد زمانی که بنگاه دار منو برد برای حساب کردن پورسانت بنگاه وقتی برگشتم این اقا و خانمش نبودن بنگاه میگه که تو اون زمان فروشنده سه برگی دزدیده قسمت امضا خودشو در اورده ولی بنگاه به من هیچی نگفت تا این ماه که من تهدید کردم به شکایت بالاخره گفتن و الان فروشنده گوشی خودشو به هیچ عنوان جواب نمیده و پیامو های منو میبینه ولی جواب نمیده به بنگاه گفته بگید بیاد برای فسخ معامله من خونه رو نمیدم از کل پول خونه دوسم پول(همه پول تو بنگاه و چک رمز دار بوده با امضا خودش) رو از من گرفته مونده یک سوم اخر که وام که برای وام هیچ همکاری نمیکنه و ادعا داره من نیم دنگ خودمو فروختم ولی شیش دنگ رو امضا کرده ولی دو سوم پول رو گرفته و الان میگه یا فسخ کنید یا من هیچی بهتون نمیدم ولی داخل کد رهگیری که امضا کرده بند الزام به همکاری قید شده. اگه من برم پای فسخ خیلی ضرر مالی میکنم چون خونه به طور افتضاحی گرون شده من الان باید از چه طریقی اقدام کنم برای گرفتن خونه . لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
به دلیل پیچیدگی امر و تبادل چندین سوال بین کارشناس و شما پیشنهاد دارم از طریق رزرو مشاوره تلفنی اقدام نمایید

خیر ایشون با املاک تبانی کردند همچین چیزی امکان ندارد وقتی کد رهگیری گرفتید ادعای دزدیدن قولنامه مضحک هست ایشان هم چون وکالت داشتند در واقع ششدانگ امضا کردند پیشنهاد میکنم با یک وکیل مشورت کنید که متخصص املاک باشه . با ثبت درخواست ارزیابی ( مشاوره تلفنی ،حضوری) امکان ارائه پاسخ جامع تر را فراهم نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید .موفق باشید