آیا با کپی میتونیم به جرم جعل و تزویر اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۸ #48209315

با سلام
پدر بنده یه مغازه اوقافی داشتند بعد از فوت شون برای بازگشایی مغازه اقدام کردیم ولی متوجه شدیم شخصی آنجا را تصرف کرده ولی هیچ مدرکی به ما نشون ندادن و ادعا کردند که مغازه رو خریدن وقتی به اوقاف مراجعه کردیم سند به نام پدر بود گردش ثبتی نداشت و نفروخته بودند به اداره مالیات مراجعه کردیم متوجه شدیم با جعل امضا و سند سازی سرقفلی مغازه رو به نام خودشان زدن اظهارنامه براشون فرستادیم ولی جوابی ندادند به دادسرا شکایت کردیم بابت تصرف عدوانی در جلسه مشاوره کلانتری هم حاضر نشدند لطفا راهنمایی بفرمایید راهکار ما چیست و چطور میتونیم به حقمون برسیم کپی مدارک مالیاتی رو داریم آیا با کپی میتونیم به جرم جعل و تزویر اقدام کنیم؟آیا شکایت جعل را با تصرف عدوانی میتوان تجمیع کرد؟ با سپاس.

مشاوره حقوقی جعل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
کپی چون قابل کارشناسی نیست جعل ثابت نمی شود.

بنام خدا،از شکایت جعل صرفنظر کنید و شکایت تصرف عدوانی را پیگیری کنید.

با سلام
برای ادعای مالکیت بایستی ایشان اصل مدارک و اسناد لازمه را رو نمایند در غیر اینصورت ادعای ایشان رد خواهد شد

شما می توانیدادخواست خلع ید ومطالبه اجرت المثل ایام تصرف را تقدیم نمایید

جهت استناد به مدرک جعلی موجود در پرونده دارایی میتوانید از دادگاه تقاضای استعلام از سازمان مربوطه و کارشناسی سند مذکور را بخواهید، جعل و استفاده از سند مجعول به علاوه تصرف عدوانی جنبه کیفری موضوع بوده و جنبه حقوقی نیز بابت خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف برای آن متصور است

با درود نسبت به کپی نمی‌توان ادعای جعل کرد، اگر فروش مال غیر صورت گرفته‌ فضولی است میتوانید علیه غاصبین دادخواست دهید

سلام
می توانید اقدامات ذیل را انجام دهید
پیگیری شکایتی که مطرح کردید
اقامه شکایت انتقال مال غیر مستند به مدارک اداره دارایی
تقدیم دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل