چگونه میتوانم مالکیت خودم رو بر اعیان احداثی ثابت نمایم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۰۸ #47852791

سلام.بنده بصورت شفاهی با همسرم توافق کردم که در قطعه زمین ایشان ملکی را بنا کنم.
پس از احداث بنا همسرم با ادعای مالکیت نسبت به ملک ساخته شده اقدام به اجاره دادن ملک نموده است.
تمام فاکتورها و حتی امتیازات ملک (آب برق گاز) به نام بنده است.
عرصه و اعیان احداثی فاقد سند مالکیت می باشد.
چه دادخواستی برای رسیدن به حقم باید طرح نمایم؟
ممنون از شما

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام می توانید جهت الزام به تنظیم سند رسمی اقدام فرمایید

مطابق مستندات مدارک غیره..دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی اعیانی مطرح نماید

با ادله اثبات دعوی را مثل اسناد عادی(فاکتور ها) و و شهود و.. تنظیم می توانید ادعای خود را اثبات کنید و دادخواست اثبات مالکیت یا مطالبه حسب مورد مطرح کنید

با سلام
اثبات مالکیت با شهادت شهود ، و رفع تصرف از اعیان ساخته شده و دریافت اجرت المثل از زمان تصرف

باسلام
باتوجه به اینکه فیش های واریزی و آب و برق وگاز به نام شماست میتوانید دادخواست دهید و ضمیمه پرونده کنید و باشهادت شهود ممکن به نتیجه برسد

با سلام
اگر ساخت با مجوز بوده و مجوز به نام شماست با شهادت شهود و اینکه کنتورها به نام شما هست به عنوان اماره و فیشهای واریزی اقدام به اثبات ملکیت کنید در غیر اینصورت دادخواست مطالبه وجه بدهید

به استناد فاکتورها دادخواست مطالبه وجوه پرداختی را مطرح نمایید