من چجوری میتونم ثابت کنم که امضای منو جعل کردن و تازه سیاهه را نوشتن؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۸۹ #47768030

باسلام،من زوج هستم و مدتیه ازدواج کردم ،همسرم میخاد جدا بشه و درخواست استرداد جهیزیه داده،یه سیاهه نوشته از همه وسایل خونه و امضای منو پاش جعل کرده،من چجوری میتونم ثابت کنم که امضای منو جعل کردن و تازه سیاهه را نوشتن؟

مشاوره حقوقی جعل
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در صورتیکه شاهدی در این خصوص در اختیار دارید ارائه نمایید و تا پیش از پایان جلسه اول رسیدگی ادعای خود در خصوص جعل را مطرح نمایید.

با سلام،تا پایان جلسه اول میتوانید ادعای جعل نمایید تا توسط کارشناس بررسی گردد .بعد از آن میتوانید شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول نمایید تا هم از جهت قدمت سیاهه و هم امضای شما مورد بررسی قرار گیرد.

با احترام در دادسرا مطرح کنید تا جهت جعل به کارشناسی ارجاع شود

دادخواست جعل به طرفیت زوجه دردادسرامطرح نمایدتاازطریق کارشناس مشخص شود

با سلام ،شما می توانید از طریق دادسرا ادعای جعل نمایید با ارجاع به کارشناسی مشخص خواهد شد

با سلام اگر امضای شما جعل شده باشد می توانید در دادسراادعای جعل کرده تا موضوع به کارشناسی ارجاع گردد.

با درود
در صورتی که جعل صورت گرفته باشد می‌توانید در ضمن دادرسی ادعای جعل نموده و تقاضای ارجاع به کارشناس مربوطه داشته باشید