پزشکی قانونی ‌نامه‌ ازاله بکارت را به خود شخص تحویل میده‌؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۸۳ #47673289

سلام
سره یک سری مسال من به نامزدم شک کردم که او قبلا رابطه داشته مدعی شد که هم چین چیزی نیست و اثبات میکنه چند وقت بعد ب‌ه گفته خودش شکایتی از من کرده به دلیل تهمت افطرا دادسرا یه پزشکی قانونی ارجاع دادنش که اونجا ماینع شده و نامه رو به خودش دادن که از پزشک قانونی مرکزی بیاره برایه پزشک قاونی شهر که نامه مهره موم شده بوده نامه را که تحویل میده به پزشکی قانونی شهر به گفته خودش میگه من قسمتم‌ ادامه شکایت نیست فقط برایه اثبات خودم نامرو میخوام و یک کپی از نامه رو بهش میدن حالا برایه من سوال که واقعا نامه کپی که دادن به خودش واقعی هست چگونه میشه فهمید نامه اصالت دارد و اینکه چطوری جواب تاریخ ازله رو همون روز مشخص کردن و نامه رو تحویل خودش دادن گفتن تحویل پزشک قانوی شهرتون بد مگه خوده پزشت قانونی نامه رو ارسال نمیکنه

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا به صورت آنلاین دادگاه ارسال می شود

این موضوع بستگی به رویه و سلیقه اداره مذکور دارد . به لحاظ قانونی باید نامه به صورت سیستمی ارسال شود و در کنار آن غالب ادارات پزشکی قانونی پرینت پاسخ را در پاکت لاک و مهر شده تحویل متقاضی می دهند تا به دادسرا ارائه کند .