اگر حکم دادگاه در خصوص شکایت مالک اولیه از ستاد بابت عودت ملک باشد تکلیف سند من چه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۶۸ #47515213

با سلام. من ملکی را ۴ سال پیش از شخصی خریداری نمودم و آن شخص ملک را از ستاد فرمان امام خریداری نموده است. الان که قصد فروش ملک را دارم متوجه شدم که مالک اولیه ( شخصی که ملک او توسط ستاد فرمان امام مصادره شده ) شاکی ستاد فرمان امام شده است و به دنبال باز پسگیری ملک خود است. با توجه به اینکه سند ملک مذکور به نام من صادر شده است لطفا به سوالات زیر پاسخ فرمایید؟
۱- آیا امکان بازپسگیری ملک وجود دارد؟ اگر ستاد فرمان امام محکوم به عودت ملک شود
۲. آیا الان من میتونم ملک رو بفروشم؟
۳.اگر حکم دادگاه در خصوص شکایت مالک اولیه از ستاد فرمان امام به عودت ملک باشد تکلیف سند من چه میشود؟
آیا به من معوض میدهند یا پول؟ اگر پول باشد چگونه محاسبه میشود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.۱.در خصوص محکوم شدن ستاد کسی نمیتونه اظهار نظر کنه چون پرونده را از نظر مدارک و اسناد قاضی میبینه و رای صادر می‌کنه لذا جواب این سوال شما بستگی به اسناد و مدارک طرف اول و رای دادگاه دارد.اما در کل چنین مطلبی بعید بلکه ابعاد بنظر میرسه(جایی دیده نشده که ستاد محکوم بشه)۲.باتوجه به سند موجود الان مالک شما هستید فلذا فروش ملک توسط شما منعی ندارد مگر اینکه بواسطه تامین خواسته ملک مزبور توقیف شده باشه که در اینصورت حق فروش تا زمان تعیین تکلیف منتفی است.۳.در خصوص این سوال هم اگر چنین حکمی صادر بشه با رای بعدی دادگاه سند شما باطل میشه. و در نهایت برای باز پس گرفتن پول شما حق رجوع به مالک قبلی و ایشان نیز حق رجوع به ستاد را داره و بسته به قرارداد اگه در آن صحبت از ضرر وزیان آمده باشه میتونید ضرر های وارده را هم بگیرید.باتشکر

با سلام
درصورت صدور حکم قطعی به نفع کسیکه به طرفیت ستاد طرح شکایت نموده،مبنی بر ابطال سند ستاد، متعاقبا کلیه معاملات پس از آن نیز محکوم به بطلان است.
و در آن صورت، حکم به تعلق ملک، به نامبرده صادر میگردد.
و کلیه اسناد بعدی، ابطال خواهند شد.
و خریدار یا دارنده فعلی سند ، هریک به ید ماقبل خود بابت ثمن (وخسارات درصورت علم فروشنده به مستحق للغیربودن) مراجعه مینمایند.