گرفتن حکم عقد دائم رسمی چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۲ #47078136

سلام خدمت شما.
من ۲۶ سالمه قبلا نامزد داشتم بکارتمو تو نامزدی از دست دادم ولی از ترس ابرو بیان نکردم و نامزدیمم بهم خورد بعد چند وقت با اقایی اشنا شدم که واقعا بمن علاقه داشت ولی خونوادم مخالف ازدواج ما بودن من با بردن گواهی عدم بکارت پیش یه عاقد عقد دائم عادی رو انجام دادیم وقتی خونوادم فهمیدم منو دیگه بعنوان دخترشون قبول نداشتن منم وسایلمو جمع کردم رفتم خونه شوهرم الان میخام درخواست بدم واسه عقد دائم رسمی.
خودم میتونم دادخواست بدم؟
چون هزینه گرفتن وکیل رو ندارم و خوانوادم حتی حاضر نشدن که بیان امضا کنن عقد رسمی بشه. دادگاه حکم رو راحت میده یا اذیت میکنه؟
چی بگم که حکم رو سریعتر بهم بدن؟
ممنون میشم از تجربیات بیشتر شما بهرمند بشم

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نیازی به اخذ حکم دادگاه و یا اجازه ولی نیست و میتوانید با گواهی پزشکی مبنی بر باکره نبودن عقد نکاح را ثبت نمایید.

عقد دایم عادی یعنی چه؟
کلا عقد یادایم است یاموقت .‌اگر عقد دایم باشد باید ثبت شود .‌اگر ثبت نشده به اتفاق شوهر به دفتر ازدواج مراجعه و عقد دایم را ثبت کنید .

سلام
بله با ارائه ی گواهی عدم دوشیزگی میتوانید ثبت رسمی نمایید

سلام
شما میتوانید با اعلام اینکه باکره نیستید اقدام به ثبت نکاح دائم بدون اذن پدر نمایید
اما اگر با بیان این دچار مشکل میشوید، اقدام به ثبت دادخواست تجویز نکاح بدون اذن پدر نمایید

اگر عاقد گواهی بر عقد دایم داده باشند به انظمام مدارک شناسایی طرفین ، دادخواست الزام زوج به ثبت واقعه نکاح کنید ، اگر همسرتان اقرار به عقد نکاح دایم نمایند در عرض چند ماه دادنامه صادر خواهد شد.

سلام
با همان گواهی عدم دوشیزگی می توانید اقدام به ثبت رسمی ازدواج کنید و ضرورتی به حکم دادگاه نیست چون شما به سن رشد رسیده اید.