اگر تو جلسه شورا شرکت نکنم ممکن هست پرونده را ببندند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۳ #46790013

با سلام از همسرم شکایت کیفری کردم بعد از جلسه تو کلانتری پرونده رفته شورای حل اختلاف، تمایلی به صلح و سازش ندارم اگر تو جلسه شورا شرکت نکنم ممکن هست پرونده را ببندند یا اینکه پرونده میره دادگاه؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لایحه ای در این مورد برای شورا ارسال بفرمایید.

با درود اصولا پرونده به دادسرا ارسال خواهد شد

ممکن است جلسه جهت دعوت مجدد از شما تجدید شود لیکن اصولا به دادسرا ارسال می شود.

سلام
باید از شورا درخواست کنید به دادگاه برود
ولی شکایت شما چی هست و مشکلتون

با سلام وقت شما بخیر
بله با توجه به اینکه شما شاکی هستید عدم حضور شما دلیل بر انصراف شما از ادامه شکایت خواهد بود در صورتی که تمایل به صلح و سازش ندارید عدم تمایل خود رابا تنظیم یک لایحه و ارائه در زمان تعیین شده به شعبه تحویل نمایید. در غیر این صورت میتوانید وکیل معرفی نموده تا در جلسه حاضر شود اما ممکن است بدون اظهارات خود شما تصمیم به تجدید جلسه بگیرند و یا در جلسه حاضر شوید اما عدم رضایت وتمایل به صلح و سازش خود را اعلام بفرمایید.قطعا هیچ شخصی با متوسل شدن به زور و اجبار نمی‌تواند شما را مجبور به سازش نماید .موفق باشید

با سلام

چنانچه در جلسه شورا شرکت نکنید به منظور صلح وسازش پرونده با قرار عدم صلاحیت مجدد به دادسرا بر می گردد و اگر کلا پیگیری نشه قرار منع یا موقوفی تعقیب صادر میشه