ملک موروثی بدون سند را چگونه از ورثه تصرف کننده بگیریم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۷۰۲ #46649072

ملک موروثی بدون سند را چجور از ورثه تصرف کننده بگیریم با سلام ملک موروثی داریم یکی از ورثه انجارا بعد از فوت پدرمان که در سال ۱۳۷۶ بوده تا الان که حدود ۲۴ سال هست تصرف کرده و نه کسی را راه میدهد که خانه را ببیند که بخرد نه با ریش سفیدی بین جمع کوتاه میاد نه حق مارو از ان خانه میده ما رفتیم از وکیلی پرسیدیم چکار کنیم گفت خلع ید و اجرت المثل و دادخواست هزینه دادرسی بزنید ما زدیم و ۴ماه بعد ابلاغیه امد رفتیم دادگاه و دادگاه میگه پلاک ثبتی بیاورید و ۱۰ روز وقت داده و گفته اگر پلاک ثبتی نیارید دادخواستمان رد میشود ولی ملک سند ندارد و قولنامه قدیمی هست در ضمن اصل این قولنامه دست همان ورثه تصرف کننده هست ولی ما با خیلی سختی توانستیم فقط یک برگ کپی از ان قولنامه از شهرداری بگیریم ولی یک کپی معمولی هست و حتی برابر اصل هم نیست ما چکار کنیم که این ورثه را از ان خانه بیاندازیم بیرون و او خانه را تخلیه کند در ضمن گفتم که این ملک را خلع ید زدیم ورد درخواست شده ان برادری که انجا را تصرف کرده و ساکن انجاست در پیش قاضی میگه که من اصل قولنامه را ندارم و ورثه ای که دادخواست خلع ید زدند از من دزدیدند برای تهمت این برادر شیادمان به خودمان چکار کنیم که کیفری بشود و دادگاه ادمش کند

مشاوره حقوقی ملکی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
اول باید اثبات مالکیت شود که برای متوفی بوده است بعد اجرت المثل و ... اقدام نمایید

موضوع شما دارای جنبه حقوقی است با توجه به مدارک تان می توانید پس از انحصار وراثت درخواست تقسیم ترکه کنید. امکان طرح دعوی اثبات مالکیت و یا رفع تصرف عدوانی نیز دارید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید فاقد جنبه کیفری است بهتر است حقوقی طرح دعوی نمایید .

سلام و درود فاقد وصف کیفری است .

سلام
برای ملکی که سند رسمی ندارد نمی‌توانید دادخواست خلع ید بدهید
دادخواست اثبات مالکیت، خلع ید و مطالبه اجرت‌المثل بدهید

از جنبه حقوقی پیگیری نمایید

می توانید دادخواست حقوقی بدهید.