چه طور میتوانم از شاکی و شهود شکایت کنم و آیا نتیجه ای دارد؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۲۵۹ #46532635

با سلام. شخصی از بنده به دادگاه بابت خیانت در امانت شکایت کرد و دو نفر شاهد آورد. اما با مدارک بنده ثابت شد که خیانت در امانتی نبوده و منع تعقیب بنده صادر شد.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود .شما میتوانید در صورت اثبات سوءنیت شاکی به عنوان افترا شکایت نمایید .

بادرودوسلام باعنوان افترا قابلیت شکایت و تعقیب رادارد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در صورت داشتن سو نیت می توانید به عنوان افترا شکایت نمایید .

با سلام، از شهود به علت ادای شهادت کذب شکایت نمایید همچنین در صورتی که شاکی در طرح شکایت علیه شما سو نیت داشته است علیه ایشان هم شکایت افترا مطرح نمایید.

باسلام
بعداز قطعی شدن رای میتوانید اعاده حیثیت نموده به جرم افترا شکایت نمایید

میتوانید شکایت افترا طرح نمایید ولی باید سوءنیت را اثبات نمایید

با سلام، می توانید به جرم افترا شکایت کنید، ولی بدانید که باید سوء نیت را ثابت کنید در مورد خواهان، در مورد شهود هم باید شهادت دورغ و تبانی را ثابت کنید