با واریز وجه به حساب فروشنده و عدم انجام تعهدات، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۹ #46495883

سلام و احترام در ۱۵ تیر ماه مبلغی به حساب همسر یکی از اشنایان در کرمان واریز شده که دو دستگاه ماینر تحویل دهند. ظاهرا خود و خانمشان از کشور خارج شده و در ترکیه هستند چه میتوان انجام داد؟ ایا قدم اول ارسال اظهار نامه به منزل پدریشان مفید است؟ ایا شکایت نتیجه میدهد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواستی مبنی بر الزام به ایفا تعهدات به طرفیت خوانده مطرح نمایید. فقط خود ایشان مسوول اجرای تعهد میباشد نه شخص دیگری

با سلام و وقت بخیر؛
می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهدات را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به دادگاه حقوقی صالح بر اساس قواعد صلاحیت در قانون آیین دادرسی مدنی مطرح نموده در صورت عدم امکان الزام میتوانید به موازات فسخ مطالبه کلیه خسارات قانونی را از خوانده دعوا مطرح نمایید