آیا پرونده به دادگاه کیفری فرستاده نشده یا در قسمت باز پرسی مختومه شده است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۶۵ #46455585

با سلام و تشکر فراوان از راهنمایی شما در تاریخ ۹۸/۱۱/۲۳ باز پرس قرار جلب دادرسی در شکایت شخصی از بنده مبنی بر ممانعت از حق صادر فرمودند. در تاریخ ۹۸/۱۱/۳۰ به سایت پی گیری پرونده مراجعه کردم در قسمت روند کار پرونده صدور قرار جلب دادرسی اخرین موضع ثبت شده بود ولی در قسمت خلاصه پرونده و آخرین موضوعات نوشته شده" پرونده فاقد موضوع فعال میباشد." و" پرونده مختومه شده است."ایا معنی اش این است که پرونده به دادگاه کیفری فرستاده نشده است یا در قسمت باز پرسی مختومه شده است؟ با تشکر مجدد از شما .

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پرونده باید به دادگاه ارسال شود و صرفا در آن شعبه مختومه است

با سلام،پرونده با کلاسه جدید به دادگاه فرستاده خواهد شد.

با سلام پرونده شما به دادگاه کیفری ارسال گردیده است

با درود اگر جلب به دادرسی صادر شود پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد باکلاسه جدید

سلام در باز پرسی پرونده شما مختومه گردید و ب کیفری ارسال شده

در صورت صدور قرار جلب دادرسی ، پرونده به دادگاه کیفری ارسال شده و تحت کلاسه جدید در ثنا درج میگردد .

پرونده شما به دادگاه کیفری فرستاده شده و در قسمت بازپرسی مختومه شده است.