شکایت بعد از رضایت محضری از راننده مسبب حادثه بابت هزینه پزشکی و از کار افتادگی امکان دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۶۹۸ #46383448

منو پسر خالم با ماشین من چپ کردیم حالا تموم شدیم رضایت محضری داده دیه شو گرفته میخواد از من شکایت کنه بابت هزینه پزشکی و از کار افتادگی میتونه شکایت کنه یا نه اگه میتونه راه حل بگین

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ؛ مطابق نظریه ۱۷۷۰/ ۷- ۲۲/ ۳/ ۱۳۸۱ طبق ماده ۱۰۱ قانون مجازات اسلامی عدول از گذشت در امور کیفری مسموع نیست و این امر در تمام مراحل صادق است، اعم از اینکه گذشت شاکی یا شکات در مرحله بدوی ارائه شود یا مراحل دیگر و اعم از اینکه رسمی یا عادی و در کلانتری و مرجع قضایی باشد یا خارج از آن. بدیهی است در صورتی که شاکی یا شکات گذشت خود را منکر و آن را نفی کرده باشند و گذشت‏نامه از جانب طرف مقابل تقدیم شده باشد، دادگاه به اصالت آن رسیدگی کرده و در صورت احراز صحت آن، به آن ترتیب اثر خواهد داد.

درود بر شما

هزبنه های درمانی به عهده بیمه گر است وغالبا در بیمارستان رایگان درمان میشوند

در خصوص ازکار افتادگی هم تا پایان طول درمان و دادن رضایت محاسبه شده است و الا رضایت نمیدادن ، بعداز پایان طول درمان هم به خودشان مربوط است
ضمنا در خصوص جراحات راننده مقصر هم از کوچکترین جراحات میتوانید مطالبه دیه و ارش نمایید

با سلام
چنانچه اعلام رضایت شاکی در خصوص طول درمان نبوده ایشان می تواند برای مطالبه طول درمان اقدام نماید ولیکن بحث از کارافتادگی ارتباطی به شما نخواهد داشت.