چطور پولم رو برگردونم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۵ #46175122

با سلام من چند وقت پیش در پیج تلگرام صیغه موقت یک نفربه اسم سید پولی به مبلغ دوملیون هفتصد از ما گرفت تا خانمی را برای من صیغه کند و بی هیچ چیزی پیش نیامد و من پشیمان شدم و گفتم پول رو برکردونید به حسابم ولی به من امروز فردا میکنند و اینکه همیشه این شخص انلاینه چطوری بتونم از این آقا پولم رو بگیرم اصلا نمی‌دونم چیکار کنم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست مطالبه وجه را ثبت نمایید و فیش واریزی و اسکرین شات پیام ها را ضمیمه دادخواست نمایید.

اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه به استناد فیش واریزی تنظیم کنید

باسلام باتوجه به اینکه مبلغ طلب شما کمترازبیست میلیون تومان می باشد پرونده شمادرصلاحیت شورای حل اختلاف می باشدبنابراین میتوانید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست مطالبه طلب تقدیم نماییدضمن اینکه مدرک اثبات کننده ادعای شما فیش های واریزی می باشد که بایستی ضمیمه دادخواست گردد

سلام
باید دادخواست مطالبه وجه بدهید تا بتوانید پول را پس بگیرید .

باسلام
با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی بدوا اظهارنامه ارسال کنید درصورتی که پرداخت نکردند ازطریق دادخواست مطالبه وجه اقدام کنید.

دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

این قبیل افراد معمولا کلاهبردار بوده و از موارد کلاهبرداری رایانه ای می باشد. البته این موضوع در نوشته شما مشخص نشده است که ایا واقعا همسری برای شما پیدا نموده است یا متوجه کذب بودن گفته ایشان شده اید. اگر شخص مورد نظر کلاهبردار باشد معمولا از کارت های خریداری شده استفاده می نمایند تا قابل استعلام و ردیابی نباشد. اگر هم شخص واقعی و اطلاعات صحیح داده است مطالبه وجه می تواند گزینه مناسبی باشد