ایا باید از همسرم که درطی مراحل طلاق هستم اجازه برای کارکردن بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۲ #46084284

بعداز۲٫۵سال زندگی،بیش از ۶ماه هست که درمنزل پدرم هستم وقصد طلاق دارم.الان برای من یک موقعیت کاری پیش امده سوال من این هست که در این شرایط ایاباید از همسرم اجازه برای کار کردن بگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیازی به اجازه همسر برای کار ندارید

مگر آنکه همسرتان تا قیل از صدور طلاق بخواهد به دلیل منافی مصالح خانوادگی بودن شغلتان شما را منع کند که در این صورت نیست تشخیص این امر با قاضی است که آیا شغل شما بر خلاف مصالح خانوادگی هست یا خیر

خیر . قانونا شما نیازی به اجازه همسر یرای کار ندارید .مگر اینکه شغل شما منافی مصالح خانوادگی باشد . که دراین صورت اثبات آن در دادگاه برعهده شوهر است .
جان کلام ، نیازی به اجازه همسر برای کار ندارید .

باسلام
هرچند که در حال طلاق هستید ولی تا صدور حکم طلاق شما همسرقانونی وی میباشید ولی درصورتی میتواند که شغل شما منافی مصالح خانوادگی زوج باشد که در اینصورت میتواند از دادگاه تقاضای منع اشتغال شما را بخواهد

با سلام شما می توانید شاغل باشید مگر اینکه شغل شما منافی مصالح خانوادگی باشد در این صورت شوهر میتواند از طریق دادگاه زن را از شغلی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیت خود یا زن باشد منع کند