شکستن شیشه منزل؛ چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶,۱۳۶ #46017484

با سلام و عرض ادب .
حدودا ۱۳ ماه پیش در منزل پدر خانمم با هم بحثمون شد ایشان الفاظ رکیکی به کار بردن نسبت به مادر من من هم از روی عصابانیت با مشت شیشه در منزل رو شکستم فقط اثر مشت من روی شیشه هست و در این مدت شیشه رو عوض نکرده و حالا بعد ۱۳ ماه شکایت کیفری بابت شکستن شیشه و توهین کرده بنده هیچ گونه سابقه کیفری ندارم و به حسن شهرت معروفم ولی آن روز متاسفانه
به نظر بزرگواران حکم بنده چه میباشد؟
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
اگر۱۳ماه اززمان وقوع جرم گذشته دعوای کیفری ایشان به سبب مرورزمان رد می شود.

سلام
اثر دستشما روی شیشه نمی‌ماند مگر اینکه با اقرار شما یا شهادت شهود اثبات کند.