ادعا می کند که ما برای این خانه پول خرج کردیم حمام ساختیم و اگر میخواهید سهم شما را بخرم باید پول حمام و دستشویی را از پول اصلی کم کنیم آیا صحیح است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #45962047

یک خانه پدری داریم که بین عمو و پدر من و عمه مجردم تقسیم شده یعنی مادر بزرگم بعد از فوت نصف خانه را وکالتا به عمه مجردم بخشید . هم اکنون عمه ادعا می کند که ما برای این خانه پول خرج کردیم حمام ساختیم (قبل از فوت مادربزرگ) و حال شما اگر میخواهید سهم شما را بخرم باید پول حمام و دستشویی را از پول اصلی کم کنیم آیا این ادعا صحیح است ؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وکالت از عقود جایز بوده و با فوت هر یک از طرفین عقد وکالت باطل است بنابراین بعد از فوت مادر بزرگ شما انتقال مالکیت به وکالت عمه شما فاقد توجیه قانونیست لذا ضرورتی به یافتن پاسخ صحیح درخصوص بخش نهایی سوال شما دیده نمی شود.