در چه صورت تنصیف اجرا میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۷ #45803476

اگر همسر بخواد طلاق بده و داراییاشو به نامه شخصی دیگر بکند میتوان مطالباته خود را گرفت و در چه صورته حق تنصیف اجرا میشود

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق تصنیف زمانی است که مرد اقدام به طلاق نماید ، برای دریافت مهریه و نفقه زوجه بایستی اقدام نماید و اگر مرد اموالش را انتقال دهد راههایی برای بازگرداندن اموال وجود دارد .

شرط تنصیف زمانی اجرا می شود که تقاضای طلاق ازطرف مرد بوده و این تقاضا به سبب قصور و نشوز زن نبوده باشد

حق تنصیف مربوط به زمانی است که درخواست طلاق از جانب مرد باشد .و ناشی از تقصیر و عیب زن نباشد. و مشمول اموالی می شکو که در زمان طلاق موجود است.

یکی از شروط اختیاری ضمن عقد نکاح این است که زوج قبول می‌کند که اگر روزی خواست همسرش را طلاق دهد، نیمی از اموال به دست آمده در طول زندگی مشترک را به همسرش منتقل کند

سلام تنصیف تا نصف دارایی مرد منوط به طرح دادخواست طلاق از ناحیه زوج و با عدم احراز تقصیر و کوتاهی زوجه از سوی دادگاه میباشد. و ملاک تنصیف وجود دارایی در زمان طلاق است.

حق تنصیف درصورت طلاق از طرف زوج باشد امکان دارد