رای بر محکوم کردن بنده به پرداخت وجه نموده اند؛ چگونه اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۴ #45711981

باسلام .بنده کارگری به مدت ۱۱۵ روز درپروژه مشغول به کار بوده و در پایان کار تمام مزایا مثل جای خواب و غذایش را محاسبه براساس نرخ اداره کار بهش پرداخت شده ‌.لذا بعد از دو جلسه رفتن شورا ایشان مدعی روزی ۵۰ هزار تومان کرده و شورا هم این مبلغ رو بر اساس شهادت دو تا کارگر که در پروژه بودن و تعداد روز این کارگر را تایید کردن رای بر محکوم کردن بنده به پرداخت وجه مطالبه نموده اند و بیست روز وقت گذاشتن واسه اعتراض حالا مگه حساب روز کارگر با مبلغ تعیین شده اداره کار محاسبه نمیکنه چگونه شورا براساس بند ۱۵۷ و۱۵۵ رای صادر کرده میخاستم ببین این رای قابل اعتراض هست و فایده داره ممنون میشم جواب کامل وقانع بهم بدهید

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام آرای هیات تشخیص در هیات حل اختلاف و آرای هیات حل اختلاف در دیوان عدالت قابل تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی می‌باشد