نفقه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۹۶ #45451278

سلام وقت بخیر.
خانه را به نام همسرم کردم زمان خرید .الان بعد از ۴ سال بنده را بیرون کرده از خانه بدلیل اینکه کار اداری خود را از دست دادم (اخراج شدم) و در حال حاضر با ماشین شخصی امرار معاش میکنم ولی همسرم مخالف این شغل میباشد و بنده را حدود یکماه هست که به خانه راه نمیدهد . آیا به ابشان نفقه تعلق میگیرد و من باید چگونه اقدام کنم که همسرم نرود شکایت کند که به من خرجی نمیدهد .
تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله به زوجه نفقه تعلق می گیرد

باسلام ودرود ناسره بودن همسرتان را از طریق دادخواست اثبات کنید تا نفقه تعلق نگیرد

باسلام
تا زمانی که ناشزه بودن زوجه به اثبات نرسد مستحق دریافت نفقه هستند و میتوانند نفقه خود را مطالبه نمایند.

سلام، اگه خونه رو به اسم همسرتون زدین که این حق رو دارنکه شما رو راه ندن. وظیفه تهیه منزل مستقل با مرد هست.

باید برای زوجه منزل تهیه کنید و ایشان میتوانند مانع ورود شما به ملک شوند همچنین نفقه نیز در صورت تمکین تعلق میگیرد.

سلام در هر صورت نفقه تعلق میگیرد و میبایست هزینه همسر خود را پرداخت نماید و اگر وضع مالی خوبی ندارید درخواست اعسار دهید تا میزان نفقه شما با وضعیت مالیتان در نظر گرفته شود و طبق آن پرداخت نماید تا مجازات‌نشوید

با سلام
شما باید منزل مشترک با اسباب کامل و ایده ال برای یک زندگی مشترک تهیه کرده و تمکین زوجه را تقاضا نماییددر صورت عدم تمکین زوجه و عدم حضور در منزل انتخابی شما ، ناشزه محسوب شده و نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت .