مرجع رسیدگی به موضوع دادسرای صالح به رسیدگی به شکایت کدام مرجع میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۵۸ #45282099

شکایتی در دادسرای _____ برعلیه فردی ساکن ____مبنی بر برداشت اینترنت پول از حساب فردی در ___ که منجر به صدور رای برعلیه فرد متشاکی شده، مرجع رسیدگی به موضوع ،دادسرای صالح به رسیدگی به شکایت کدام مرجع میباشد؟ باتشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید در دادسرای محل وقوع جرم از کلاهبردار شکواییه کیفری تنظیم نمایید.

با سلام. طبق رای وحدت رویه شماره ۷۲۹-۱۳۹۱/۱۲/۱ هیات عمومی دیوانعالی کشور ، نظر به اینکه در صلاحیت محلی ، اصل صلاحیت دادگاه محل وقوع جرم است و این اصل در قانون جرایم رایانه ای مستفاد از ماده ۲۹ مورد تایید قانونگذار قرار گرفته است بنابر این در جرم کلاهبرداری مرتبط با رایانه ،هرگاه تمهید مقدمات و نتیجه حاصل از آن در حوزه های قضایی مختلف صورت گرفته باشد دادگاهی که بانک افتتاح کننده حساب زیان دیده که پول بطور متقلبانه از آن برداشت شده درحوزه آن قرار دارد صالح به رسیدگی است. موفق باشید.

در خصوص صلاحیت دادگاه ها در مسایل کیفری دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است و این موضوع در مورد جرایم رایانه ای نیز اعمال میگردد.
نظر به رای وحدت رویه شماره ۷۲۹ ـ ۱/۱۲/۱۳۹۱ هیات عمومی دیوان عالی کشور دادگاه صالح به رسیدگی دادگاه محل افتتاح حسابی است که پول از آن بصورت غیر قانونی برداشت شده است.