چک بهتر است یا سفته؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۶۶ #45119470

با عرض سلام و خسته نباشید . شخصی مبلغی به من بدهکار هست . میخوام بدونم بهتره چک از ایشون بگیرم یا سفته ؟ کدوم یک باعث میشه سریع تر و راحت تر بعدا به پولم برسم ؟ اینکه به فرض اگه زمانی اون شخص گفت پولم رو پس نمیده از طریق کدوم راحت تر میتونم تحت فشار بذارمش ؟ سوال دیگرم اینکه میگن چک تا ۶ ماه بعد از تاریخی که داخلش خورده قابلیت پیگیری و شکایت داره . اگه از ۶ ماه بگذره یعنی دیگه نمیشه وصولش کرد ؟ راهی نداره ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصولا چک بهتر است

با سلام، چک دریافت کنید. و اینکه گفته بعد از ۶ ماه قابل وصول نیستش درست نیست چون بعد از ۶ ماه از جهت کیفری هستش نه حقوقی

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت گرددچک بهتر از سفته است چرا که با شکایت کیفری در مواعد شش ماهه زودتر پول شما وصول می‌شود

سلام

مناسب تر میباشد که از طریق چک اقدام نمایید

۶ ماهی که مطرح نمودید نیز به این معنا میباشدکه باید از تاریخ مندرج در چک ظرف ۶ ماه چک را به بانک ارائه و اقدام به اخذ گواهی عدم پرداخت نمایید

سلام
قطعا از طریس چک اقدام نمایید
در خصوص ۶ ماه مزبور نیز لازه به ذکر می باشد مواعد ۶ ماه به این ترتیسیب می باشد که باید از تاریخ مندرج در چک ظرف ۶ ماه چک را به بانک ارائه نمایید و گواهی عدم پرداخت بگیرید و متعاقبا ظرف ۶ ماه از تاریخ مندرج در گواهی اقدام به طرح شکایت کیفری نمایید

سلام چک بهتر است و شما هر زمانی می توانید با دادخواست حقوقی ان را مطالبه نمایید حتی اگر چند سال از تاریخ ان گذشته باشد

سلام و عرض ادب
هر دو سند عادی هستند
لیکن چک در حکم سند لازم الاجرا است( ولی سفته اینگونه نیست) و به نسبت مزایای بیشتری نسبت به سفته دارد
پس دریافت چک بهتر است
اون ۶ماه ذکر شده از باب کیفری میباشد
لیکن از لحاظ مطالبه و حقوقی اینگونه نیست و شما میتوانید بعداز۶نیز وجه آن را مطالبه نمایید