برای استرداد اقلام باید چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۱ #45087871

با سلام

من (زوجه هستم و باکره) و همسرم حدود یک ساله و نیمه که عقد هستیم.

چندین ماه پیش که در حال خرید جهیزیه بودیم اقلام برقی ای رو که خریداری کردیم و زوج هم همراه ما بود جهت سهولت در جابجایی، اقلام رو به خانه پدری زوج (در حضور دو نفر از اعضای خانواده زوج و دو نفر از اعضای خونواده من) انتقال دادیم.

الان حدود شش ماهه که زوج منو ترک کرده و هیچگونه ارتباطی با من نداره و یک ماهه که دادخواست مهریه و نفقه دادم و حکم پرداخت مهریه صادر شده و به زوج هم ابلاغ شده،فاکتورها و فیش های پرداختی اقلام به نام خودم هست و دارمشون.

برای استرداد اقلام باید چه اقدامی کنم؟

اگر به دروغ بگن که زوجه اقلام رو از خانه پدری ما بردن من چطور باید اثبات کنم که اقلام رو به ما برنگردوندن؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایدازطریق دادگاه دادخواست استردادجهیزیه را بخواهید

وقتی شما لیست سیاهه دارید یا شهود دارید . نبودن شوهرشما درجلسه رسیدگی تاثیری نداره .‌همچنین مهم نیست که اجناس خونه پدرشوهر باش
مهم این هست که شوهر به استرداد جهیزیه محکوم‌ گردد

وقتی فاکتور اجناس به اسم شماست و شهود هم داریدجای نگرانی نیست برای استرداد اموال.