بعد ۹ سال بنده درخواست سهم الارث را نمودم، چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۴ #45087155

سلام در حدود ۸ سال پیش یعنی سال ۹۱ پس از فوت پدرم فرزندان به اتفاق وکالت دادیم به مادرمان که در قید حیات از خانه پدری استفاده نماید و علاوه بر خانه یک مغازه پدری نیز موجود است که بلا استفاده مانده است حال بعد ۹ سال یکی از فرزندان ( یعنی بنده ) درخواست سهم الارث را نمودم البته در حدود ۲ سال درگیرم خواهران و برادر بنده به بهانه های واهی سر باز میزنند و میگویند قانونی اقدام کن حال با این وجود قانونی نیجه میگیرم چقدر زمان میبرد؟

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیکی قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه همه ورثه دادخواست تقسیم ترکه تقدیم نمائید
این دادخواست به دادگاه عمومی حقوقی ارسال و دادگاه طرفین را دعوت می نمایند و موضوع را به کارشناس ارجاع می کنند و پس از رسیدگی :
چنانچه اموال قابل تقسیم باشد تقسیم می‌نمایند
و چنانچه قابل تقسیم نباشد حکم بر فروش آن و تقسیم وجوه حاصل از فروش به میزان سهم الارث بین همه ورثه صادر خواهند نمود
زمان رسیدگی :
بستگی به این دارد که چه دفاعیاتی در مقابل این دعوی مطرح شود
و نیز بس بستگی به این دارد که کار دادگاه به چه میزان تراکم و شلوغی داشته باشد
و معمولا و حداقل یکی دو سال این کار زمان می برد