آیا با استناد به کارهای آنجا که دچار دیسک کمر و گردن شدم میتوانم از کارخانه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۵۷۹ #44950301

با سلام
بنده بعد از چند سال کار فنی سنگین و بلند کردن اجباری پلت فرم ها و کپسولهای آرگون و انجام جوشکاری آرگون و به دلیل سوء مدیریت فنی در یک کارخانه ی لبنیات دچار آسیب به دیسک کمر مهره ی ۴ و ۵ شدم و دوباره شهریور امسال مهره ی ۵ گردن بنده هم دچار بیرون زدگی شد و شرکت بنده را اخراج کرد،
آیا با استناد به طب کار و ۸ سال سابقه کار و اینکه چند سال اول کار در شرکت سالم بودم و به علت کارهای آنجا دچار دیسک کمر و گردن شدم میتوانم از کارخانه شکایت کنم؟
بنده دو تا فرزند کوچک دو سال و نیمه و یک ساله دارم و شرایط موجود بسیار برایمان سخت شده است،
با تشکر از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله در صورتی که به تشخیص کمیسون پزشکی شما مشمول از کارافتادگی ناشی از کار شده باشید ضمن دیافت غرامت و دیه کارفرما مکلف به پرداخت سنوات شما به میزان دوبرابر مقرر در قانون کار در زمان تسویه حساب نیز میباشد.
اگر قبل از شروع بکار کارفرما شما را به معاینات قبل از کار هم نفرستاده باشد خود شخصا مکلف است به جای سازمان تامی اجتماعی غرامت شما را بپردازد.

شرکت علاوه بر ایمنی در کار کارگاه را بیمه کند وشما از طریق بیمه کار افتادگی چنانچه تشخیص کمیسیون بر کار افتادگی باشد علاوه خسارت که از طریق بیمه کار دهرید مستمری از کار افتادگی اید بهت تعلق می گرفت وفرقی نمی کند قرارداد داشتی یا نه می تونی از کارفرما شکایت کنی