معاف شدن از سربازی چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #44894758

سلام.بنده ۱۳سال پیش بعد از گذشت یک ماه از سربازی فرار کردم. اون موقع مجرد بودم الان ۱۱ساله ازدواج کردم دارای سه دختره ۱۱...۸...۶...ساله هستم و دختره ۸سالم معلولیت ذهنی و قلبی داره. پدرم هم ۳سال پیش فوت کرده مادرم زنده هستش.
میخواستم راهنماییم کنید که چطور میتونم راحت معافیت بگیرم.. اصلا میتونم معاف بشم یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل فرار از خدمت و عدم مراجعه به موقع متاسفانه کار برای شما سخت گشته است معمولا هر چند یکبار بخشنامه ای مبنی بر افرادی که فرار از خدمت هستند با داشتن سابقه فرار بیش از ۸ سال میتوانند اقدام به خرید سربازی بصورت اقساطی نمایند .
طبق قانون نظام وظیفه برای معافیت سربازان فراری دو راه وجود دارد :
یکی از راه‌های معافیت سربازان فراری یا غایب از خدمت سربازی، پرداخت جریمه غیبت از خدمت سربازی می‌باشد. با توجه به قانون افرادی که بیش از ۸ سال از غیبت سربازیشان یا فرار از خدمتشان گذشته باشند می‌توانند با پرداخت جریمه نقدی از کارت معافیت سربازی استفاده کنند. یکی دیگر از راه‌های معافیت سربازان فراری یا سرباز غایب این است که بر اساس قانون افرادی که بیش از ۵۰ سال سن دارند از خدمت سربازی معاف می‌شوند.