آیا میتوان حکم حبس تعزیری در دادگاه بدوی را در دادگاه تجدیدنظر به جزای نقدی تبدیل کرد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۴۵,۰۶۰ #44867

با سلام
(سوال پیوست شده بنده هستم)
در دادگاه بدوی حکم یک سال حبس تعزیری داده اند
آیا میتوان در دادگاه تجدیدنظر آن را به جزای نقدی تبدیل کرد یا این که به تعلیق انداخت با هر کار دیگه ای که من به زندان نروم
و این که اصلن تعلیق چیست و شامل بنده میشه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در دادخواست تجدید نظر خواهی تقاضای تخفیف یا تعلیق مجازات کنید و اینکه شامل شما میشود به عنوان جرم،سوسابقه و موارد دیگر بستگی دارد.

در جرایم تعزیری تا یکسال در صورت وجود شرایطی قاضی میتونه اون‌رو به جزای نقدی تبدیل کنه مثل گذشت شاکی و غیره. همچنین میتونه اونو به انجام خدمات عمومی و ... تبدیل کنه
همچنین امکان تعلیق وجود داره
در جرم مدنظر شما امکان تعلیق در صورتی که سابقه کیفری نداشته، جبران ضرر و زیان صورت بگیره، اصلاح شما بر دادگاه محرز بشه و جهات تخفیف(مثل ندامت یا حسن سابقه شما و ...) وجود داشته باشه امکان تعلیق از یک تا پنج سال هست

سلام تحت شرایطی مثل رضایت شاکی خصوصی یا فقدان سابقه کیفری یا جبران ضروزیان شاکی خصوصی ممکن است مستوجب تخفیف یا تعلیق مجازات شوید

با سلام باید بررسی شود در شرایطی شدنی است

درود برشما
بله درصورت وجود دلایلی از جمله رضایت شاکی و یا عدم سابقه امکان تعلیق یا تخفیف مجازات وجود خواهد داشت .

با استناد به ماده ۴۶ قانون مجازات اسلامی می توانید تقاضای تعلیق از دادگاه تجدیدنظر نمایید . سعی کنید رضایت شاکی خصوص را جلب نمایید .

سلام بله می تواند به جزای نقدی تبدیل کند باتوجه به نداشتن مواردی مثل عدم محکومیت موثر موفق باشید