بعد از بیست روز چه مدت زمان میبرد حکم جلب صادر شود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱,۷۱۳ #44817241

سلام بعد از اینکه دادنامه ابلاغ میشود وحکم پرداخت وجه چک صادر میشود و بیست روز مهلت اعتراض داده میشود

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با قطعی شدن حکم درخواست صدور اجراییه نمایید، تا پرونده اجرایی تشکیل شود، ظرف ده محکوم به را می بایست پرداخت نمایند، اگر تا یک ماه پرداخت نشود و درخواست اعسار ندهید، جهت پیگیری عملیات اجرا می توانید اقدام کنید.

سلام.در صورتی که محکوم علیه ظرف یک ماه از تاریخ صدوراجراییه دادخواست اعساربدهد، جلب منتفی می گردد....

وقت بخیر توجه داشته باشید در صورتی که محکوم علیه ظرف یک ماه از تاریخ صدوراجراییه دادخواست اعساربدهد، جلب منتفی می گردد

سلام بعد از تجدیدنظر تازه رای قطعی شده است و خواهان باید اجرای آن را مطالبه نماید

سلام بعد از صدور حکم و صدور اجراییه برای پرداخت مبلغ مورد نظر چنانچه کسی که محکوم به پرداخت شده در فاصله زمانی تا یکماه درخواست اعسار از پرداخت رو تحویل نده براش حکم جلب صادر میشه

اگرظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ اجراییه دادخواست اعسارتقدیم ننماید و مالی معرفی ننماید جلب صادر می شود

چنانچه ظرف مهلت ۳۰ روز از ابلاغ اجرائیه رای اجرا نشود و از محکوم علیه مالی نیز معرفی نگردد و اعسار هم مطرح ننماید محکوم له می‌تواند برای جلب ایشان اقدام کند