آیا فروشنده میتواند به اندازه ای که ما پول به ایشان نداده ایم، از متراژ زمین کم نمایند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۶ #44775314

باسلام
قطعه زمینی به نام مسکونی برای ساختن خانه برای اعضا تعاونی چندین سال پیش خریداری نمودیم و از اونجایی زمین مذکور کاربری کشاورزی داشته و فروشنده اظهار نمودند که تغییر کاربری آن را انجام میدهم و ما هم در متن قراردادمون در این خصوص مقداری پول تا تغییر کاربری نگه داشتیم و قید کردیم و تا حالا هنوز نتوانسته تغییر کاربری بدهد و تقاضای پول مذکور می نماید و بر روی آن می خواهد کشاورزی بنماید حال با این توصیف
۱- آیا فروشنده میتواند به اندازه ای که ما پول به ایشان نداده ایم زمین از ما کم نماید؟
۲- آیا فروشنده می تواند قرارداد را ابطال کند با توجه به اینکه مقداری پول بابت تغییر کاربری به ایشان نداده ایم؟
۳- با توجه به اینکه زمین در مالکیت و تصرف ما قرار گرفته می توانیم جلو کار کشاورزی ایشان بگیریم و اگر میشه چگونه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد در ذات خود، به این دلیل تنظیم می شود که دو طرف را متعهد به انجام یا ترک فعلی نماید. لذا، ایفای تعهد ، وظیفه قانونی منتج شده از عقد قرارداد است که باید مد نظر قرار گرفته شود. از همین رو در علم حقوق، قراردادها به عقود یک تعهدی و دو تعهدی تقسیم می شوند. در عقد یک تعهدی، یکی از دو طرف ملزم به انجام تعهداتی نسبت به طرف مقابل است و در عقد دو تعهدی، هر دو طرف قرارداد، تعهداتی را بر عهده می گیرند که باید به آن عمل نمایند.
لذا فروشنده ملزم‌به ایفای تعهد خویش است

سلام
خیر فروشنده نمی تواند بابت عدم پرداخت ثمن چیزی از مبیع کم کند ولی می تواند نسبت به آن دادخواست مطالبه دهد.

سلام
خیر کل زمین متعلق به شماست و فروشنده نمی توند از آن چیزی کسر نماید
برای فسخ و ابطال باید قرارداد مطالعه شود ببینیم امکانش هست یا خیر
بله می توانید جلوی کشت او را بگیرید دعوای تصرف عدوانی مطرح کنید

با سلام
سوال اول نه نمی تواند مقدار زمین در قرارداد قید شده باشد دوم نه نمی تواند قرارداد را ابطال نماید شرایط قرارداد قانونی است سوم بله می توانید جلوی کار کشاورزی بگیرید با توجه به اینکه زمین در تصرف شما می باشد دادخواست ممانعت از حق شکایت نمایید