تهمت و افترا به زن بعد از ۶ سال زندگی چطور قابل پیگیری میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۹ #44766473

سلام. خسته نباشی!
بعد از ۶ سال زندگی زناشویی و داشتن یک فرزند همسرم ادعا میکنه بعد عقد متوجه شده باکره نیستم! درصورتیکه قبل عقد یک بار رابطه داشتیم ولی نمی دونم کدوم ناحیه زخمی شد و به ایشون گفته بودم زخمی شدم اعتنا نکرد. و حتی شب زفاف هم که نشونه ای از باکره گیم نبود گفت مهم نیست.حالا درخواست طلاق داده با دادخواست اینکه خانمم باکره گی شو از دست داده انداختن گردن من!!
آیا تهمتش در دادگاه قابل پیگیریه؟ مهریه م سلب نمیشه؟ من بخوام بابت هتک حرمت و تهمت شکایت کنم میتونم؟

مشاوره حقوقی افترا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا بایستی عرض شود که فسخ نکاخ با دلایل ابرازی زوج امکان پذیر نخواهد شد زیرا بعد از این مدت مدید نمیتواند ادعای خود را اثبات نماید
دوما شما میتوانید به دلیل آبروریزی و تهمت به شما بر علیه ایشان اعاده حیثیت شکایت نمایید
سوما مهریه شما همچنان به قوت خود باقی و پا برجاست

ادعای ایشان قابل اثبات نیست و مهریه ش ما قابل دریافت است.
در ضمن بابت قذف و افترا میتوانید شکایت نمایید.

سلام
بله می توانید شکایت کنید و اعاده حیثیت کنید
خیر مهریه سلب نمیشه

با سلام با گذشت این مدت به نظر نمیرسد ایشان حق فسخی داشته باشند (در فرض سوال شما)
مهریه شما پابرجاست
میتوانید از ایشان تحت عنوان توهین /قذف (بستگی به ادعا و حرف های ایشان دارد)طرح شکایت کنید که نیازمند دلیل و اثبات موضوع هستید