ایا از این تصاویر امکان سو استفاده هست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۹۱ #44746770

با عرض سلام وخسته نباشید ،متاسفانه فردی مورد اطمینان بنده به بهانه پر کردن فرم برای استخدام بنده از من درخواست ارسال تصویر مدارک در واتساپ کرد بنده نیز اسکن صفحه اول شناسنامه از این جدیدا مدل پاسپورتی و اسکن صفحه رو کارت ملی هوشمند و اسکن صفحه رو کارت پایان خدمت هوشمند و اسکن گواهی فراغت از تحصیل مقطع کارشناسی و عکس پرسنلی اسکن شده از خودم روارسال کردم و گفته بود دو تا عکس هم که از خودت حالت طبیعی با گوشی گرفتی ارسال کن بعد مدتی گفت شروع دوره اموزشی شنبه هست و تو جمعه بین ساعت ۷ تا ۸ عصربا اصل شناسنامه و کارت ملی تهران باش تا منم بیام تهران و خوابگاهو هماهنگ کنم گفت یا خوابگاه تو تهران پارسه یا ولیعصر ماهم جمعه با پدرم پا شدیم رفتیم و دیدیم داره میگه برو فلانجا شب میام دنبالت و ادرس خوابگاه رو به هیچ وجه نمیداد اما الان فهمیدم اون شخص مورد اطمینان بنده وارد کارهای خلاف شده و میخواسته من رو به جایی بکشونه که البته با هوشیاری خودم این قضیه خنثی شد چون پدرم هم همراهم بود و از رفتار های مشکوکش پی به قضیه بردیم چون من رو به بهونه تحویل خوابگاه به تهران کشونده بود اما نمیدونست پدرم هم همراهم اوردم و وقتی فهمید کلا دیگه دنبالم هم نیومد . الان میخوام بفرمایید ایا از این تصاویر امکان سو استفاده هست؟ و ایا الان بنده میتونم از ان شخص مورد اطمینانم که زمانی هم دانشگاهیم بود شکایت کنم چون پیام واتساپش و پیام هایی که در سیم کارت به هم دادیم هست ؟ و در ضمن لطفا بفرمایید راه جلوگیری از سو استفاده از این تصاویر چیست؟ و اگر سو استفاده صورت گیرد بنده محکوم میشوم؟ با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان سواستفاده می باشد.

هر امکانی محتمل است.

درود جرمی محقق نشده ولی احتمال سواستفاده با توجه به فرمایشات شما هست

بادرودوسلام امکان سواستفاده می باشد.

از اونجایی که شما مدارک خودتون رو از طریق واتساپ برای ایشان ارسال کردیم بنابراین استرداد این مدارک مفهوم پیدا نمیکنه و قاعدتا شما فقط می توانید از طریق ارسال یک اظهارنامه رسمی در خصوص سوء استفاده از این مدارک به ایشون اخطار بدین و این شخص رو متوجه مسئولیت قانونی سوء استفاده از مدارک بفرمایید.. هرچند به نظر بنده ایشون سوء استفاده خاصی از این مدارک نمیتونن صورت بدهند

با سلام
بهتره اظهارنامه بدید بهشون و اعلام کنید که مشکلی پیش بیاد باید ایشون پاسخگو باشن