لطفا راهنمایی کنید که طبق وکالت این چنینی میتواند سو استفاده بکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۸ #44696136

سلام
بنده ماشینی که قراره در نمایندگی تحویل بگیره فروختم و یک صلح در دفترخانه نتظیم و بعد از آن دیدم صلح نمشه و باید سند بنام بنده تنظیم شه و بعد از اون خریدار برا اینکه مظمعن شه تو دفتر خانه دیگه وکالت تحویل خودرو بهشون دادم که مفادش پیوست میکنم..

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای بررسی مدرک باید از طریق ارزیابی حقوقی اقدام به طرح سئوال نمایید .

درود
جهت پاسخ دهی مناسب ، لطفا سوالتان را صحیح و کلمات کامل مطرح بفرمایید