چه راهی برای اعدام نشدن وی وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۳۰ #44660732

سلام،
یک نفر مرد و زن قتل عمد انجام داده اند. در سال ۸۱ و از محل متواری شدند. در سال ۹۱ دستگیر شدند ولی مرد به خاطر اینکه در زندگی مشترکشان ۳ فرزند داشتند. قتل را کلا به گردن میگیرد و زن آزاد میشود و بعد از آزادی متواری میشود و بچه های این آقا را مادر بزرگش نگهداری میکند. بعد از گذشت چند سال مرد اکنون در زندان است.این آقا که در زندان است سه نفر شاکی خصوصی دارد که دختر های مرحوم هستند یکی از دختران مرحوم ۳ سال پیش رضایت داده است.لطفا راهنمایی کنید چه اقدامی انجام دهیم که این جوان اعدام نشود.بینهایت از لطف و راهنمایی های شما ممنونم.

مشاوره حقوقی قتل
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رضایت می بایست اخذ شود...

باید رضایت تمام اولیای دم گرفته شود

چون یکی از دختران مرحوم رضایت داده است برای اعدام باید دیه سهم دختر از طرف دو دختر دیگر پرداخت شود در صورتی که نتوانند دیه را پرداخت نمایند اعدام محقق نخواهد شد

با سلام
خوب مسلمه که باید رضایت شاکی هارا جلب کنیدواگر به پرداخت دیه رضایت دهند دیه بپردازند

سلام
اگر ولی دم رضایت دهد، قاتل قصاص نخواهد شد و قصاص تبدیل به دیه می شود.
برای رهایی از اعدام تلاش کنید.با مذاکره و واسطه کردن افراد فامیل و
ریش‌سفیدان و معتمدین و .... یک نفر که رضایت داد بسیار امیدوار باشید برای بخشش و رضایت

سلام و درود، در این وضعیت اولا بایست سهم دیه ی شخص رضایت دهنده به وی داده شود، و دوما توصیه می گردد با توجه به روند موضوع که به نظر قابل حل می باشد جهت گذشت از قصاص با دو اولیای دم باقی مانده مذاکره و سازش خواهی اصولی کنید؛ آرزوی عاقبت بخیری.

با سلام
به صورت کلی می بایست رضایت کلیه اولیا دم اخذ شود و در صورت تقاضای قصاص اولیای که خواستار آن می باشند می بایست سهم شخص رضایت دهنده را به ایشان پرداخت نمایید .