در حال حاضر جهت فسخ اجاره نامه و تخلیه ملک بایستی چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۱۵ #44541952

با سلام مغازه ای را به مدت دو ماه است که رهن و اجاره کرده ام. در ذیل توضیحات اجاره نامه ذکر شده که این ملک دارای گاز می باشد ولی در واقع گاز ندارد.البته بنده از این موضوع اطلاع داشته ام ولی مالک قول به پیگیری و وصل دادند که اتفاق نیفتاد. با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

سلام . ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و در صورت عدم اقدام درخواست فسخ از طریق دادخواست تقدیم کنید

۱. ابتدا اظهار نامه ای دال بر وصل شدن گاز برای موجر بدهید.
۲. باتوجه به اینکه شرط مندرج در قرار داد شرط فعل است می تواتید ابتدا الزام موجر را به وصل گاز از دادگاه درخواست کنید دوم اگر انجام نداد به هزینه موجر این عمل را خودتان انجام دهید و در نهایت اگر این مورد هم امکان پذیر نبود اجاره را فسخ کنید.
۳. می توانید بدون بدون الزام درخواست فسخ را مطرخ کنید چون طبق اجاره وصل نمودن گاز از توابع ملک بوده و الان امکان استفاده از عین مستاجره به صورت کامل فراهم نیست .

امکان فسخ قرارداد برای شما وجود دارد، بهتر است در ابتدا اقدام به ارسال اظهارنامه کنید

سلام
مطابق قانون خیار تخلف از شرط فعل است و می توانید ابتدا اظهارنامه ای به او بدهید و در صورتی که استنکاف نمود. دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد دهید.

اگر از موضوع اطلاع داشته اید که دیگر حق فسخ ندارید. باید مالک را الزام به انجام تعهد خود نمایید.

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید