برای شکایت ترک انفاق باید برم شعبه دادیاری، چی بگم که منع تعقیب واسم صادر بشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۳۱ #44430731

سلام و درود
خسته نباشید
بعد از جلسه شورای حل اختلاف پرونده شکایت ترک انفاق به شعبه دادیاری ارجاع شد.
۱. از تاریخ ترک انفاق ماهانه مبلغی به حساب زوجه واریز کردم.
۲. تو شورا سوتی دادم که خودم زوجه را بردم خونه پدرش و نرفتم دنبالش.
حال اونجا چی بگم که منع تعقیب واسم صادر شه؟
اگه محکوم شم هم اونجا جلبم میکنن یا باید حکم قطعی بیاد؟
بی نهایت سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
به فیش های واریزی جهت حصول منع استناد نمایید، لیکن در صورت جلب دادرسی در دادگاه نیز امکان دفاع و تبرئه شدن وجود دارد.

میتوانید به فیشهای واریزی خود مبنی برنفقه استناد کنید

برای منع تعقیب باید ثابت کنید از فیش واریزی گرفته تا ادله های دیگر

در صورتی که مدارک مستند مثل فیش واریزی را به دادسرا ارایه نمایید قرار منع تعقیب برای شما صادر خواهد شد

درود بر شما
مدارک و مستندات خود دال بر پرداخت نفقه را به دادیاری اراییه نموده و با این کار عدم سوء نیت خود را به دادیاری اثبات نمایید

سلام با ارائه فیش های واریزی محکومیت کیفری برای شما متصور نیست و منع تعقیب صادر خواهد شد

با سلام اگر فیشهری واریزی را تقدیم نمایید منع تعقیب صادر خواهد شد