اگه موفق بشم محکومشون کنم هزینه بیمارستان چی میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۱ #44412151

پدر بنده در بیمارستان خصوصی رشت عمل تنگی کانال نخاعی انجام داد. پس از پایان عمل، دکتر جراح از اتاق عمل بیرون اومد و گفت که حال پدر خوبه و بهوش اومده، بعد از اون بدلیل بی توجهی و غفلت تو ریکاوری پدرم دچار هیپوکسی میشه و به کما میره. حالا هم حدودا ۳۵ روز تو کماست با ضریب هوشیاری پایین و زندگی نباتی داره. میخاستم بدونم اگه موفق بشم محکومشون کنم هزینه بیمارستان چی میشه؟ اگر پول بیمارستانو تا آخر ندم چیکارم میکنند؟ دیه اش چطوری؟ مجازات زندان داره؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که رضایت نامه امضا ننموده باشید و نیز اگر تخلف و سهل انگاری و اهمال کاری پزشک معالج اثبات گردد و بر دادگاه محرز گردد در اینصورت میتواند مطالبه خسارت و دیه مقدر از سوی دادگاه را تقاضا نمایید

بسمه تعالی : در چنین مواردی چنانچه رضایت نامه قبل از عمل گرفته باشند متاسفانه اقدامی نمیتوانید بکنید الا به اینکه شاید هزینه بیمارستان را برایتان رایگان نمایند . اما اگر رضایت نامه نداشته باشند شما مشمول دریافت دیه کامل و عدم پرداخت هزینه بیمارستان خواهیذ شد و پزشک و یا پرستار مقصر مجازات خواهد شد