لطفا نظر ارزشمندتان را در خصوص رد دعوی یا استماع آن و نیز درصد موفقیت خواهان اعلام بفرمایید؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۸۵ #44279775

با سلام و عرض ادب
اینجانب در مورخه ۹۹.۵.۲۵ ملکی را خریداری نمودم که دارای ۳ مستاجر بود و شرایط پرداخت ثمن نیز موجل و تقریبا در ۱۲ مرحله که ۸۵ درصد ثمن کل با تنظیم سند در ۵ مرحله به ایشان پرداخت شد...
در مورخه ۹۹.۶.۲۵ قرار بر تنظیم سند بود که فروشنده نیامد و بنده عدم حضور گرفتم...
در مورخه ۹۹.۶.۲۶ فروشنده با پرداخت زودتر از موعد قسمتی از ثمن معامله حاضر به تنظیم سند شد و سند تنظیم گردید و مبیع در مورخه ۹۹.۹.۲ با تاخیر ۳۲ روزه به ما تحویل شد
بنده بدلیل تاخیر در تحویل مبیع در مورخه ۹۹.۹.۱۸ اظهارنامه و دادخواست وجه التزام تاخیر نمودم...
در مورخه ۹۹.۱۱.۵ فروشنده اظهارنامه ای جهت فسخ معامله و ابطال سند بدلیل غبن فاحش ارسال نمود و در مورخه ۹۹.۱۱.۱۵ دادخواست فسخ و ابطال سند بدلیل غبن فاحش...
در مبایعه نامه و سند رسمی اسقاط کافه خیارات ولو غبن انجام شده است...

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قابل استنادواستدلال به خیار غبن نمی باشد.

نمی تواند از خیار فسخ استفاده کند

با احترام خیار غبن فاحش قابل اسقاط نیست ولی فوری است باید مدارک و مستندات شما بررسی شود.

با درود به قاطعیت نمی‌توان اظهارنظر کرد، اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سلام
خیار غبن اسقاط شده پس امکان فسخ معامله به واسطه خیار غبن وجود ندارد. اضافه می‌کنم که حتی در صورت عدم اسقاط خیار غبن، فسخ به استناد خیار غبن فوریه و الا ساقط می‌شود.

بستگی به قرارداد شما دارد که ادعای غبن فاحش به جایی برسد یا خیر

باسلام
خیار غبن فاحش قابل اسقاط نیست و لیکن فوری است و در صورت عدم اقدام ساقط خواهد شد.