جنبه عمومی جرم قابل بخشش توسط قاضی میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۶۸۸ #43946918

معدل دوران لیسانمو تو کپی برابر اصل ۲ نمره دست برده بودم و ندانسته این کپی رو به نظام مهندسی دادم که اصلا شرط معدل نداشته ولی اونا استعلام گرفتن دانشگاه ازم شکایت کرده، من رضایت دانشگاه رو گرفتن ولی پرونده کیفر خواستش توسط دادیار خورده و رفته برای دارسی و دادگاه، خواستم بدونم با همه اینا که من پشیمونیمو هم ابراز کردم و بار اولمه دادگاه هم میرم و سو سابقه ندارم قاضی امکان داره ببخشه؟ و اگر حبس تعزیری و جریمه نقدی برام ببره سو سابقه کیفری میشه برام؟

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید تمامی مواردی رو که فرمودید در یک لایحه بصورت مبسوط شرح دهید و اعلام رضایت شاکی را هم ذکر نمایید و ضمیمه پرونده خودتان نمایید تا امکان نظر قاضی نسبت به جنبه عمومی جرم جلب شود

با سلام گذشت در دو صورت دارای تبعاتی است ؛
الف-قبل از صدور حکم قطعی
در این مرحله که از آغاز به تعقیب متهم تا زمان صدور حکم قطعی ادامه پیدا میکند و هرگاه متضرر از جرم اعلام رضایت کند در جرائم تعزیری و بازدارنده دادگاه می تواند در مجازات متهم تخفیف قائل شود و یا مجازات اورا از نوعی به نوع دیگر که مناسب تر به حال متهم است تبدیل کند برای مثال به جای حبس از مجازات جزای نقدی استفاده کند.ب-بعد از صدور حکم قطعی
در این مرحله هرگاه شاکی خصوصی از شکایت خود صرف نظر کند محکوم علیه می تواند با استناد به استرداد شکایت از دادگاه صادر کننده حکم قطعی درخواست کند تا در میزان مجازات او تجدیدنظر نماید، در این مورد دادگاه به درخواست محکوم علیه در وقت فوق العاده رسیدگی نموده و مجازات را در صورت اقتضا در حدود قانون تخفیف خواهد داد