تهمت رابطه ی نامشروع، چه مجازاتی در پی دارد؟

پرسیده شده
۴۴ پاسخ ۱۷,۴۰۴ #43920088

با عرض سلام،
لطفا بفرمایید که قانون با مردی که به زن مسلمان شوهر دار در ملع عام و با حضور شوهر آن زن اتهام رابطه نامشروع میزند به صورتی که ( از مردی نام میبرد ) چه برخوردی میکند؟ ( با حضور شاهد)

از لطف و راهنمایی های شما عزیزان متشکرم

مشاوره حقوقی افترا
۴۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام. قذف رخ داده ومجازات ان شلاق است

با درود مشمول قذف باشد مجازات آن شلاق است

وارد نمودن تهمت ناموسی به دیگران جرم است و در قانون مجازات اسلامی برای آن مجازات در نظر گرفته شده است . در صورتی که شخصی به دیگری تهمت رابطه زنا وارد کرده و مشمول حد قذف باشد به هشتاد ضربه شلاق محکوم شده و مجازات تهمت رابطه نامشروع عبارت است از یک ماه تا یک سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق .

درصورت اثبات قذف شلاق دارد

تحت عنوان قذف قابل پیگیری است که مجازات شلاق به همراه خواهد داشت

بادرودوسلام چنان چه قذف باشد مجازات شلاق دارد.

با سلام چنانچه شرایط قذف را دارا باشد مجازات آن ۸۰ضربه شلاق می باشد