آیا میتوانم از اون دو شاهد که آمدن و شهادت کذب دادن و اون وکیل که نام اون فرد ثالث رو اضافه کرده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۳ #43909711

باسلام

دریک پرونده وکیلی گرفتم، وکیل به هیچ عنوان روی پرونده نرفت به کانون وکلا رفتم و از ایشان شکایت کردم بعد وکیل قراردادی که فقط یک برگه بود که برگ دوم آن را به من نداد، روی پرونده گذاشت و من در حین اون شکایت، با فردی مشکل چک داشتم، وکیل با اون فرد تبانی کرده بود که من روی پرونده این فرد هم بوده ام و حدود سه ماه بعد از قراردادمون اسم اون فرد دیگر هم به قرارداد اضافه کرده بود،خوشبختانه قاضی کانون وکلا متوجه شد که وکیل نام این فرد را اضافه کرده،قاضی کانون وکلا به من گفت الان من چکاری انجام دهم و من گفتم پولی رو که دادم ایشان، باید پس بدهد که پرونده را فرستاد به قسمت صلح و سازش.

دنبال جعل اسم اون فرد که در قرارداد آورده و شاهدی هم آورده و امضا زده که من هم روز قرارداد شاهدی نداشتم.

خواستم بدونم

آیا میتوانم از وکیل و اون دو شاهد که امدن و شهادت کذب دادن و اون وکیل که نام اون فرد ثالث رو اضافه کرده شکایت کنم؟

ممنون میشم راه کار رو بهم نشون بدین.

باتشکر

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
این موضوع تحت عنوان جعل و شهادت کذب قابل شکایت می باشد

بله می توانید تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول از وکیل
و شهادت دروغ از شاهدین شکایت کنید

سلام . اضافه کردن نام یک فرد دیگر در قرارداد بدون حضور و امضای شما جعل است و ارائه آن به کمیسیون سازش کانون وکلا استفاده از سند مجعول . چنان چه از این کار ضرری به شما رسیده است می توانید شکایت کنید . البته پیشنهاد می کنم در همین کمیسیون موضوع را به سازش خاتمه بدهید .

با سلام
درصورتیکه اثبات شود بعداز قرارداد اسم شخص دیگری اضافه شده و کسی هم بعنوان شاهد امضاکرده میتوانید تحت عنوان جعل از وکیل وشهادت کذب از شاهد شکایت کنید