چه جریمه ای برای کارگر درنظر گرفته میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۵ #43822162

سلام میخواستم بدونم اگر ترک کار توسط کارگر اصبات بشه چه جریمه ای برای کارگر داره

مشاوره حقوقی اداره کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به مفاد قرارداد فی مابین دارد و در صورت بروز خسارت قابل مطالبه میباشد

باسلام معمولا با اثبات ترک کار از سمت کارگر،کارفرما از بعضی از مسئولیت ها بری میشود.همچنین کارفرما میتواند ازمحل تضمین سپرده شده مطالبه خسارت کند

امکان مطالبه خسارات ناشی از ترک کار وجود خواهد داشت

باسلام.اولا بسته به نوع قرارداد شما با کارفرما نتیجه فرق میکنه. اگر بدون اجازه ترک کار کردید؛کارفرما یکروز غیبت میزند و از حقوق تان کسر میکند. ولی اگر ترک کار شما بدون اجازه باشد؛و ناشی از ترک کار شما؛خسارتی به کارفرما وارد شود،میتواند ازشما مطالبه خسارت وارده را کند.

باسلام
اولا بستگی به نوع قرارداد شما دارد ثانیا چنانچه ترک کار شما موجبات ایجاد خسارت را برای کار فرما فراهم آورد میتواند مطالبه خسارت نماید.

اگر عدم انجام کار شما سبب ورود خسارت به کارفرما شود بایستی خسارت پرداخت شود

با درود چنان‌چه وجه التزامی یا تعهد مبنی بر جبران خسارت توسط کارگر داده نشده باشد
مسولیتی متوجه کارگر نیست