ایا امکانش هست ۳۵۰۰ متر دیگه رو پیگیری و مطالب کرد یا صرف امضایی که با کلاهبرداری گرفته شده نمیشه ادعا کرد؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۹۲ #43719329

سلام وقت بخیر
ما ۷هزار متر زمین در مشهد به صورت اجدادی داشتیم که از قضا بزرگراه صدمتری مشهد از داخل زمین اجدادی ما ساخته شد
پدران ما حدود ۱۵ سال پیش با شکایت از شهرداری و رفت و آمد موفق شدند متراژ ۳۵۰۰ متر از زمین را از شهرداری خسارت دریافت کنند و شهرداری از ایشان امضا گرفته که کامل تعهد را انجام داده و از روی بیسوادی ایشان سواستفاده کرده

مشاوره حقوقی ملکی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جهت پاسخگویی می بایست مدارک و مستندات شما بررسی گردد

سلام در ابتدا باید مدارک و اسناد بررسی شود

با سلام بستگی به قرارداد امضا شده با شهرداری دارد

عمل شهرداری کلاهبرداری نیست اما برای امکان مطالبه مابقی متراژ باید اسناد و مدارک شما رویت شود

با سلام
اظهارنظر در این خصوص نیازمند بررسی ادله و مدارک شما می باشد.

با سلام...
در ابتدا باید مدارک و اسناد بررسی شود./

باسلام برای اظهار نظر اسناد و توافقات شما باید مورد بررسی قرارگیرد.