چک ثبت نشده است چه باید کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۵ #43528442

سلام خسته نباشید
برادر من از یه نفر طلبی داشته که این شخص بابت طلب برادرم مبلغ ۱۵۰ میلیون تومن چک داده ، مشخصات برادرم ( نام و نام خانوادگی به همراه کد ملی) روی چک نوشته شده اما ثبت نمیکنه ، آیا برادرم میتونه اقدامی کنه ؟ نتیجه خواهد داد؟
کجا باید بره راهنمایی کنید بی زحمت

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این حالت طلب عادی محسوب میشه و باید دادخواست مطالبه وجه را بر اساس برگه چک ثبت کنید.چرا که چک جدید ثبت نشده مشمول قانون صدور چک نمی‌شود

باسلام دادخواست مطالبه وجه چک وتامین خواسته ازطریق دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید

عدم ثبت باعث عدم اعتبار چک نیست و از طریق دادگاه قابلیت مطالبه دارد.

با سلام
با تنظیم دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه وجه چک و از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

بادرودوسلام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه وجه چک تقدیم و تنظیم نمایید.

دادخواست مطالبه وجه چک بدهید.

با سلام
در حالت که چک ثبت نشده شما می توانید از طریق ثبت دادخواست مطالبه وجه پیگیری نمایید