آیا در اعطای وکالت حق طلاق در سند ازدواج و یا تنظیم آن در دفتر اسناد رسمی تفاوتی وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۷ #43486276

من در زمان ازدواج در شروط ضمن عقد وکالت حق طلاق را به زوجه اعطا نموده ام و اکنون این سوال مطرح است که آیا اعتبار این وکالت در شروط ضمن عقد به همان اندازه تنظیم وکالتنامه در دفترخانه اسناد رسمی اعتبار دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام بله معتبر است

با درود بله معتبر است لازم الاجرا

" با سلام"
بل دارای اعتبار است و به قوت خود باقی است

با سلام
سند نکاح یک سند رسمی بوده و کلیه مندرجات آن لازم الاجراست.پس هر موضوعی که در آن قید شده باشد معتبر است.عاقبت بخیر باشید

سند ازدواج یک سند رسمی محسوب میشود و عقد ازدواج یک عقد لازم الاجراست و ضمانت اجرای آن قوی تر است وکالت در دفاتر اسناد رسمی است ونیاز به مراجعه مجدد نیست

نکاح نامه و قباله نکاح یک سند رسمی و سند لازم الاتباع است و چون نکاح نیز یک عقد لازم است پس هر شرطی که ضمن عقد امضا و مندرج شود لازم الاجراست و نیازی نیست مجددا به دفتر اسناد رسمی بروید