آیا امکان رجوع هست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۰۹ #43399676

سلام پدر و مادرم حدود تقریبا یک سال هست که طلاق گرفتند الان قصد دارند که دوباره ازدواج کنند ولی طلاق به صورت طلاق سه طلاقه هست
و سه طلاقه یعنی چی؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام یعنی ۳ تا ازدواج ۳ تا طلاق

سه طلاقه یعنی سه بار ازدواج کردند و طلاق گرفتند .درصورت سه طلاقه بودن امکان ازدواج مجدد وجود ندارد مگر با شرایطی خاص

سلام
سه طلاقه یعنی سه بار ازدواج کرده و طلاق گرفته اند در این صورت برای ازدواج مجدد نیاز به محلل دارند.

با سلام و درود . هیچ گونه طلاقی بدوا سه طلاقه به حساب نمی آید و اگر طلاق توافقی باشد در مدت عده زن میتوانید رجوع به مابذل کنید یا دوباره عقد را جاری نمایید .

یعنی سه بار ازدواج کرده اند و جدا شده اند اگر به این صورت باشد به محلل نیاز است یعنی یکبار با فرد دیگری ازدپاج نماید و طلاق بگیرد وپس از عده با شوهر اسبق خود ازدواج نماید

سه طلاقه مفهوم غلط عرفی پیدا کرده ولی کسی نمیتواند در یک طلاق همسرش را سه طلاقه کند

سلام و عرض ادب
لفظ سه طلاقه در حقوق زمانی به کار برده می شود که زن و شوهری سه مرتبه بین آنها عقد نکاح منعقد شده و سپس طلاق بگیرند که در این شرایط اگر قصد ازدواج با یکدیگر را داشته باشند باید با فرد دیگری ازدواج نموده و سپس دوباره به یکدیگر حلال شوند .