شکایت برای تصادف چگونه است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۶۱ #43257016

من با موتور تصادف کردم بانیسان مقصر طرف است انجا یارو گفت منهمه خساره را میدم امضا کردم پول دکتو ر از خودم خساره همه الان بعد یک هفته یارو جواب نمیده من سه تادندونام
شکسته لبم ۱۵ بخیه خورده چه کارکنم

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را طرح نمایید

با احترام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید.

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را طرح نمایید

با سلام
با تنظیم شکوائیه ای بطرفیت شخص مقصر و با ارایه مدارک پزشکی و با درخواست برای معاینه پزشکی قانونی اقدام نمایید

بادرودوسلام برای تقدیم و تنظیم شکایت ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید.

با سلام جهت مشاوره و تنظیم شکوایئه در خدمت شما هستیم
باتوجه به گزارش پلیس وکروکی میتوانید شکایت کنیدوخسارات خود را مطالبه نمایید

باسلام. باتوجه به گزارش پلیس وکروکی میتوانید شکایت کنیدوخسارات خودراهم مطالبه کنید